Sposób przygotowania

Piersi pokroic w kostke, wrzucic na rozgrzana oliwe i smazyc kilka minut, dodac pokrojona drobno cebule, potem zabki czosnku, podlac winem i odparcwac, posypac sola, pieprzem, czosnkiem niedzwiedzim, podlac bulionem i dusic ok 15 minut. Podlac smieana, wymieszac, dodac ugotowane kopytka, posypac natka pitruszki i podac z kiełkami lucerny.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    bernika

    zapomniałam dopisac ze dodałam jeszcze kilka sztuk pieczarek pokrojonych w plasterki które zostaly rzucone na patelnie razem z cebula i czosnskiem.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    Wygląda bardzo zachęcająco
  • 0
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    PYSZNIE I ZDROWO JAK DLA MNIE IDEALNIE
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Wyglada apetycznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !