Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wywar z kości

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kości 0,5 kg
włoszczyzna
sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Wywar z kości

Kości opłukać, oczyścić i zalać zimną wodą. Warzywa obieramy i wrzucamy do wody. Gdy wywar ma być podstawą do jakiejś innej zupy, czy dania, przelewamy wszystko przez sito.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak