Sposób przygotowania

Pierś pokroić na kotlety i rozbić, jajko wbić na głęboki talerzyk dodać sól i pieprz i roztrzepać, Ser zetrzeć na tartce (na małych oczkach) obtaczać piersi w jajku, serze i bułce tartej. Usmażyć na tłuszczu. Podawać z ziemniakami, frytkami lub ryżem

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    rosik93

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    alicjaja

    Szybko ale nie tak jak zawsze
  • 3
    original
    Opublikowano

    aginaa

    musze sprobowac:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    aginaa

    musze sprobowac:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    alicjaja

    polecam
  • 1
    original
    Opublikowano

    alicjaja

    polecam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mmmmmmmmmmmmmmm
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !