Składniki:
fasola szparagowa | 1 kg |
cebule | 4 szt. |
marchew | 2 - 4 szt |
sól | 1 łyżeczka |
cukier | 4 łyżki |
ocet 10 % | 2 łyżki |
olej | 3/4 szklanki |
koncentrat pomidorowy | 1 słoiczek |
Papryka ostra mielona Prymat | 2 łyżeczki |
fasola szparagowa | 1 kg |
cebule | 4 szt. |
marchew | 2 - 4 szt |
sól | 1 łyżeczka |
cukier | 4 łyżki |
ocet 10 % | 2 łyżki |
olej | 3/4 szklanki |
koncentrat pomidorowy | 1 słoiczek |
Papryka ostra mielona Prymat | 2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: