Sposób przygotowania

Wszytko razem mieszamy z rozgniecionym czosnkiem. Kurczaka nacieramy nadzieniem i pieczemy godzinę w temperaturze 200 stopni.

W czasie pieczenie obracamy ze dwa razy.

Po upieczeniu zdejmujemy skórę i do koszta to to tłuste!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewa109

    Łal pychotka
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    wygląda super:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    To czemu na zdjęciu jest ze skórką?
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Tahitha

    Super.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Marta98

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    Apetycznie wygląda, szkoda że tą skórkę odrzucamy (na diecie oczywiście), bo jest pyszna:)
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    Może czytam niedokładnie, ale nie widzę, że musi być bez skórki...
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    PS. Bardzo apetycznie wygląda!
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    smacznie wygląda
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    ekstra
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !