Sposób przygotowania

Czosnek przecisnąć przez praskę. Ogórka obrać ze skórki, pokroić w drobną kosteczkę. Natkę pietruszki posiekać drobniutko. Zarówno natki, jak i ogórka dodajemy tak napwdę wg uznania. Jeżeli chcemy, aby sos był łagodny dodajemy ich więcej. Dzięki natce pietruszki zapach czosnku wydobywający się z naszych ust nie jest aż tak intensywny;)
Wszystki składniki wymieszać i włożyć do lodówki. Po około pół godzinie doprawić ostatecznie. Polecam zarówno do mięsa jak i kanapek.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mikrusiak

    polecam do pizzy mniam mniam;P
  • -1
    no-image
    Opublikowano

    jarek4

    nie cierpię czosnku!!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    uwielbiam do pizzy !!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    do pizzy rewelacja
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    ja też polecam, rewelacja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !