Sposób przygotowania

Ugotować wywar na korpusie, pieczarki oczyścić skroić i podsmażyć na maśle. Dodać do rosołu, dodać ser i pierożki tortelini, gotować ok 10 min. Pod koniec dodać zielone części pora, seler i natkę, doprawić solą i pieprzem.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    alicjaja

    na prawdę dobra
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    ciekawa;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    ciekawa;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    ciekawa;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    alicjaja

    :))
  • 1
    original
    Opublikowano

    alicjaja

    :))
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    takiej nie jadłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !