Sposób przygotowania

Masło, cukier, żółtka ucieramy. Do masy dodajemy zmielony mak, ubitą z białek pianę, kakao. Całość dokładnie i delikatnie wymieszać. Masę przełożyć na blaszkę, piec.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Marcin Vw1

    Bardzo ciekawy wyglad ciasta, ciekawe czy rowniez taki jest w smaku
  • 1
    original
    Opublikowano

    goofy9

    zdjęcie coprawda nie jest moje, wg tego przepisu wygląda troche inaczej, ale jest pyszne, polecam:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ela15

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    smakowity
  • 0
    original
    Opublikowano

    Basia17

    muszę go upiec:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super polecam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    bardzo pysznr ciacho

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !