Sposób przygotowania

Truskawki opłukać dokładnie, usunąć szypułki. Wodę zagotować z cukrem i sokiem z cytryny, dodać truskawki. Wszystkie składniki wymieszać i gotować na niedużym ogniu przez około 20 minut. Następnie ostudzić zupę i zmiksować na puszysty krem, wstawić na 2-3 godziny do lodówki, mocno schłodzić, dodać kefir. Zmiksować lub dokładnie wymieszać.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    prosty i fajny przepis
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Tak też tak myślę
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Lubię chłodniki owocowe, to dla mnie takie połączenie obiadu i deseru ;)
  • 3
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    bardzo fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !