Sposób przygotowania

Żeberka umyć ,osuszyć ręcznikiem i pokroić na małe porcje.Składniki marynaty wymieszać,posmarować nią żeberka i wstawić na noc do lodówki.
Następnego dnia włożyć do naczynia żaroodpornego i upiec.
Smacznego!

Komentarze

  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pycha
  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Pieczone żeberka pysznie wyglądają , gdy na stół postawię to w moment znikają...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne takie żeberka ,
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justa32

    pyszne
  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    pyszniutkie:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Lubię dania przygotowywane w piekarniku.
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Mój mąż je uwielbia. Takie danie typowe dla facetów :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    mniamniiusie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Nie przepadam za żeberkami ale w takim wydaniu chętnie spróbuję.
  • 0
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    Bardzo dobre
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    nie pamiętam już kiedy je jadłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !