Sposób przygotowania

1. Kapustę sparzyć.
2. Ryż i kaszę ugotować.
3. Dodać do ryżu roztopiony tłuszcz oraz mięso mielone.
3. Doprawić ryż z mięsem i tłuszczem.
4. Dokładnie wymieszać.
5. Zawijać farsz w kapustę.
6. W naczyniu żaroodpornym przypiec w piekarniku.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Ja jeszcze poproszę sos pomidorowy:) Przepyszne!
  • 3
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    aż ślinka cieknie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    jeszcze sosik :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    plocia

    Marzenka, te TWoje gołąbki :) kiedy robisz? to wpadnę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !