Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Domowe zapiekanki z pieczarkami

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

bułki bagietki 2
pieczarek 10
cebula 0,5
masło do smarowani i pieczenia
sera 4 plastry
ketchup
sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Domowe zapiekanki z pieczarkami

Cebulę i pieczarki obieramy i drobno kroimy. następnie wszystko dusimy na maśle i doprawiamy do smaku. Bułki/ bagietki trzeba przekroić na pół, posmarować delikatnie masłem i nałożyć na nie pieczarki i żółty ser. Wstawiamy do piekarnika i czekamy aż bułki będą troszkę podpieczone. Po wyjęci polewamy ketchupem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

PaniMISIOWA 10.08.2011 12:08
uwielbiam domowe zapiekanki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak