Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

farsz pikantny z białego sera

4.0
(28)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

biały ser 50 dag
cebule 3
łyżki kwaśnej śmietany 2
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: farsz pikantny z białego sera

Lekko zrumienioną cebulę oraz ser przepuszczamy przez maszynkę lub rozbijamy w malakserze, dodajemy śmietanę, przyprawy, składniki dokładnie wyrabiamy. Masa serowa powinna być pulchna i jednolita. Pierogi podajemy polane zrumieniona na tłuszczu cebulką lub ze skwarkami ześwieżej słoniny.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Grazyna0211 11.11.2011 10:24
super
Ewelina47 02.05.2011 11:33
mniamm
Bart 25.12.2010 22:58
spróbuję
Magdalena80 25.12.2010 22:45
dobre
magical66 04.10.2010 18:34
zdrowy i smaczny!!
kotlet 25.09.2010 08:57
pomysłowy przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak