Sposób przygotowania

Masło utrzeć ze cukru na pulchną masę, dodać po jednym żółtka, następnie cynamon oraz rum i dobrze wymieszać.
Mąkę wymieszać z mąką ziemnia­czaną i orzechami. Formę wysma­rować tłuszczem, oprószyć tartą bułką i odstawić w chłodne miejsce.Z białek i soli ubić sztywną pianę, dodawać stopniowo cukru i dalej ubijać. Delikatnie dodać mąkę z orzechami oraz masę z masła i wymieszać.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Agnieszka191

    Wszystko co słodkie jest super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Bardzo dobre
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszna jak widac
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszna jak widac
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pyszne ciasto
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pyszne ciasto
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    uwielbiam :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    świetna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobre ciacho...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !