Sposób przygotowania

żeberka myjemy i dokładnie nacieramy przyprawą Prymat wymieszaną z owocem jałowca potłuczonym z moździerzu. Marchewkę kroimy w plasterki. Żeberka smażymy na gorącym maśle aby zatkać pory. Następnie przekładamy do brytfanny, dodajemy pokrojoną marchewkę i pieczemy ok 1,5h w temp. 190st.

Komentarze

  • 4
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    Bardzo apetycznie wyglądają, idealne danie na jesienne chłody - głosik ode mnie :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Proste i pyszne !
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    fajne
  • 3
    original
    Opublikowano

    goofy9

    wyglądają fantastycznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    Jestem mięsożerna, więc dla mnie rewelka:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    ależ apetycznie wyglądają :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    pysznosci
  • 1
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    piękne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    pyszności uwielbiam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    apetyczne mięsko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !