Sposób przygotowania

mieso kroimy w kostke, smażymy na rumiano, zalewamy rosołem. Pieczarki pokroic w plasterki i smazyć na masle, dodac pokrojona w kostke cebule, posolic, popieprzyc i dodac do rosołu. Dodac pokrojona w plastry papryke. dodac konentrat, papryke ostra mielona i inne przyprawy do smaku

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    monisia1977

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    mój ulubiony
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    jakie mięso?
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa95

    dobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jerry1

    lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !