Sposób przygotowania

Filet skrapiamy sokiem z cytryn, posypujemy przyprawą do ryb. Jajko rozbijamy i mieszamy z gałką muszkatołową. Filet obtaczamy w mące potem w jajku i smażymy na rozgrzanym oleju. Pomidor kroimy w drobną kostkę i mieszamy z drobno pokrojoną bazylią. Z majonezu, keczupu i musztardy robimy sos mieszając dokładnie te 3 składniki. Sos dodajemy do pomidorów i bazylii i delikatnie mieszamy. Rozgrzewamy piekarnik. Na rybę nakładamy pomidory, przykrywamy dokładnie serem i pieczemy do momentu, gdy ser zacznie się topić. Przed podaniem można udekorować bazylią.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Bardzo ciekawie mi to wygląda ... na piątkowy obiad będzie idealne ... i dlatego zaraz trafia do mojej księgi.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    super!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    rewelka, moje smaki ....
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kulek

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Faustyna

    Wygląda świetnie:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    świetna rybka !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Podoba mi się !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    A to dobre...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pyszna rybka :)
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    fajne danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !