Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Drobiowe kieszonki z pieczarkami

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

filety z piersi kurczaka 2
pieczarek 6 szt
cebuli 0,5
wykałaczki
sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Drobiowe kieszonki z pieczarkami

Filety myjemy, posypujemy przyprawą i nacinamy w środku robiąc tak jakby \"kieszonkę\" Pieczarki obieramy, kroimy i dusimy na małym ogniu z drobno pokrojoną cebulą. Doprawiamy do smaku
i wkładamy do wcześniej wykrojonej kieszonki. Przekłuwamy wykałaczkę w taki sposób, żeby farsz nie wyleciał podczas pieczenia. Wstawiamy do piekarnika na ok 20-30 min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kotlet 26.09.2010 11:49
przepyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak