Sposób przygotowania

1.z papryczki wydrążyć w środku
2.cebulkę drobno pokroić, pietruszkę posiekać
3.ryż ugotować z godnie z przepisem na opakowaniu
4.sos pieczeniowy przygotować zgodnie z przepisem na opakowaniu
5.cebulę, ryż, sos oraz pietruszkę dokładnie wymieszać
6.faszerować papryczki ryżem z dodatkami i zatykać rózyczkami kalafiorów
7.umieścić papryczki w brytfanie, usmażyć z każdej strony na tłuszczu ( do tłuszczu można dodać trochę posiekanej cebuli, by wzbogacić smak).

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    robię podobne! są pyszne!
  • 2
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Fantastyczny pomysł!
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    świetne:)i na dodatek z moim ulubionym kalafiorkiem:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !