Sposób przygotowania

Filety obtaczać w mące ,smażyć na oleju ,warzywa zetrzeć na dużych otworach tarki , podsmażyć na oleju, podlać bulionem ,dusić do miękkości ,doprawić przyprawami .
połączyć z rybą.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    muszę spróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jastinka

    niezłe
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Lubię rybę po grecku :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    dagmara020

    pycha:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    AURELKA

    nie ma nic lepszego

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !