Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapusta kiszona zasmażana Eli

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

koper suchy 1 gałązka
cebula 1 sztuka
mąka pszenna 1 łyżka
sól, pieprz i cukier do smaku
kapusta biała 80 dkg
smalec 1 (ze skwarkami)

Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta kiszona zasmażana Eli

Kapustę i koper zalać wodą i gotować do miękkości kapusty.Kapustę odlać,wyjąć koper.Cebulę posiekać.Do kapusty dodać cebulę,smalec ze skwarkami,sól,pieprz i cukier do smaku.Kapustę oprószyć mąką,wymieszać i przesmażyć.Smacznego!

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Klausia 17.10.2016 22:47
ciekawa kapusta
Ewa104 29.03.2011 18:41
Lubię taką kapustę.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak