Sposób przygotowania

paprykę wydrążamy i wstawiamy do piekarnika( 180 stopni 20 min) Na oleju odparowujemy pokrojone pieczarki z cebulką, wsypujemy ryż i smażymy ok 5 min wlewamy wywar i ciągle mieszamy aż płyn odparuje. Dodajemy utarty z odrobiną soli czosnek, posiekane zioła sól i pieprz. Masa napełniamy papryki. układamy w naczyniu Żaroodpornym skrapiamy olejem i zapiekamy 5-10 min (180 stopni)

Komentarze

  • 6
    no-image
    Opublikowano

    tomcio

    rewelacja
  • 4
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    alicjaja

    Wygląda i smakuje wspaniale.
  • 0
    original
    Opublikowano

    alicjaja

    ;))
  • 0
    original
    Opublikowano

    alicjaja

    ;))
  • 0
    original
    Opublikowano

    alicjaja

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !