Sposób przygotowania

Weka kroimy w średniej grubości kromki. Każdą kromkę smarujemy delikatnie masłem. Pieczarki myjemy i kroimy w plasterki. Cebulę obieramy i kroimy w talarki. Ser żółty trzemy na tarce jarzynowej o dużych oczkach. Na każdą kanapkę układamy plasterek wędliny, plasterki pieczarek i cebulkę. Wszystko to solimy i zakrywamy niewielką ilością startego sera żółtego. Gotowe zapiekanki układamy w nagrzanym piekarniku i chwilkę zapiekamy. Kanapki podajemy na ciepło np z keczupem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    proste i fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    proste i fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna211

    szybkie i tanie ale wole bez cebuli :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    grasylwia

    Proste i tanie :)
  • 5
    original
    Opublikowano

    rosik93

    Napewno smaczke.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Patrycja40

    fajne:)
  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Fantastyczne zapiekanki.
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    u mnie jeszcze obowiązkowo cebulka
  • 1
    original
    Opublikowano

    rakow2

    pączki uwielbiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !