Sposób przygotowania

Mięso wyrabiamy z jajkiem i przyprawą Prymat jak do kotletów mielonych. Jajko gotujemy 8 min i obieramy z łupinek. Potem jajko przekrajamy na pół. Bierzemy mięso mielone i oblepiamy ją szczelnie połówkę jajka. Całość obtaczamy w bułce i smażymy na głębokim oleju.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Ja tak robię z całymi jajkami- bardziej efektowne :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    ale i duże :o) Dla niektórych moich domowników jedna jajko do za dużo ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    A ja robię takie malutkie z jajkami przepiórczymi w środku.
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Muszę i ja wreszcie zrobić takie mielone zazwyczaj nadziewam czymś innym ale jajkiem jeszcze nie:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Super,zrobię to jutro:}
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    na Wielkanoc mozna przepis wykorzystać
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    fajna sprawa
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    musze spróbować :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Świetnie wygląda! Mniam...
  • 3
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    Palce lizać.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !