Sposób przygotowania

Polędwiczki natrzeć pieprzem, solą, zmiażdzonym czosnkiem, ziołami, odstawić na pół godziny.Ser pokroić w słupkii obtoczyć w ziolach.Cienkie końce polędwiczek podwinąc pod spód i przypiąć wykalaczką. W ich srodku wyciąć tunel i wepchnąć tam słupki sera. Gruszki przekroić, usunąć gniazda nasienne, zagłębienia wypelnić borówkami. W rondlu rozlać olej, polędwiczki obsmazyć z każdej strony na rumiano,posmarować musztardą,podlać winem.Dodać połówki gruszeki dusić razem pod przykryciem na małym ogniu około 15 minut.Z mięsa wyjąć wykałaczki. Polędwiczki pokroić w ukośne plastry, podawać razem z gruszkami.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    pyszności!
  • 1
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Kusisz Misiu!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Koper

    to musi być przepyszne, i jak pięknie wygląda
  • 2
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    aż chciałoby się po nie sięgnąć ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    pycha,uwielbiam takie mięska
  • 2
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    ślicznie wyglądają
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    aż ślinka cieknie:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszny obiadek !
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    No, no, no. Elegancko i luksusowo.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    na pewno smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pysznie wygladaja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !