Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kiszona kapusta z rzodkwią i gruszką :

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

25 dag kiszonej kapusty ( lekko ukiszonej , nie za kwaśnej , nie za słonej – najlepiej takiej domowej z marchewką ), ½ dużej ,
biała rzodkiew 3 łyżki (starta na tarce jarzynowe
olej słonecznikowy 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Kiszona kapusta z rzodkwią i gruszką :

Wymieszać kapustę z gruszką i rzodkwią . Doprawić solą , pieprzem i cukrem .Posypać natka pietruszki .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak