Sposób przygotowania

Na rozbity filet z kurczaka położyć plasterek sera. Wczesniej do gorącej wody na pare minut włożyć suszoną żurawinę. Po odcedzeniu żurawiny położyć na plasterku sera leżącym na filecie. Całość zawinąć w rulon można spiąć wykałaczką. Przyprawić sola, pieprzem i obtoczyć w bułce tartej. Usmażyć na patelni.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    uwielbiam żurawinę!
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    zapowiada się smacznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    iga2

    musze to wypróbować
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    csmaczna propozycja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !