Sposób przygotowania

Cukier puder wymieszać z migdałami i kakao. Białka ubić na sztywną pianę następnie dodać ok. 5 łyżek cukru. Do białek dodać cukier puder, migdały i kakao. Całość delikatnie wymieszać łyżką. Piec ok. 15 minut w temp. 160 stopni. W międzyczasie można przygotować masę do przełożenia ciasteczek. Do rondelka wlać kremówkę i połamaną czekoladę. Całość podgrzewać aż do całkowitego rozpuszczenia czekolady. Dodać masło i dokładnie wymieszać. Odstawić do przestudzenia. Wystudzone ciasteczka smarować kremem i przykrywać drugim ciasteczkiem.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    domowe najlepsze
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    super przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    zbysio

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !