Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z brukselki i rydzów

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

brukselka 25 dag
jabłko 1 szt
majonez 1/2 szkl
sól, cukier, pieprz
natka pietruszki
papryka czerwona 1 szt
rydze 3 (marynowane)

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z brukselki i rydzów

Brukselkę poszatkuj a jabłko i paprykę pokrój na drobne paski. Wszystkie składniki wymieszaj razem i posyp natką.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dorota71 30.09.2010 09:56
ciekawe połączenie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak