Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Śledzie w smietanie

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

matyjasy 5 szt.
śmietana 2 kubeczki
cebula 1 szt.
pieprz i cukier

Przepis i sposób przygotowania na: Śledzie w smietanie

Matyjasy wymoczyć by nie były zbyt słone, pokroić w paski, wymieszać ze smietaną, dodać pokrojono cienko cebulę. Doprawić cukrem i pieprzem do smaku. Podawać z ziemniakami.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

misia53 01.06.2012 15:52
Ewo Smerlińska witaj w klubie hihi .... u mnie to samo
Ewa111 26.07.2011 10:17
bardzo lubię śledzie w śmietanie ,niestety nikt z rodziny nie podziela mojego uwielbienia dla śledzi
Magdalena1110 17.03.2011 07:51
uwielbiam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak