Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rolada łososiowo-selerowa

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

twaróg 15 dag
kremowy serek topiony 10 dag
szczypiorek 1 pęczek
natka pietruszki 1 pęczek
pieprz do smaku
czosnek 1 ząbek
wędzony łosoś 20 (w plastrach)

Przepis i sposób przygotowania na: Rolada łososiowo-selerowa

Ser biały i topiony zmiksować, dodać posiekany szczypiorek oraz natkę pietruszki. Doprawić pieprzem. Plastry łososia ułożyć w prostokąt tak , żeby zachodziły za siebie. Posmarować kremem serowym i zwinąć w roladę. Schłodzić w lodówce 3 godziny , pokroić w plastry

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mirosława4 09.06.2012 19:24
smaczna
annagebalska 27.04.2011 09:24
pycha
aginaa 28.09.2010 17:49
ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak