Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Truskawki w zalewie

2.0
(1)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

truskawki 3 kg
cukier 1 kg

Przepis i sposób przygotowania na: Truskawki w zalewie

Truskawki umyć, odszypułkować. Przełożyć do dużej miseczki. Zasypać cukrem, odstawić na całą noc. Rano przełożyć do słoików, zalać powstałym sokiem. Pasteryzować 15 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

goofy9 16.05.2012 15:43
robię identyczne, w zimie są genialne do ryżu, do deserów
agata1722
agata1722 07.10.2011 17:00
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak