Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

krem do ciasta kokosowego

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

masło 20 dag
kakao 3 dag
cukier 25 dag
mleko 6 łyżek
wiórki kokosowe 20-30 dag

Przepis i sposób przygotowania na: krem do ciasta kokosowego

Cukier , mleko, kakao,i masło mieszać na małym ogniu, pod koniec dodać odrobinę rumu i mieszać do uzyskania gładkiej masy.Pokrojone kwadraciki ciasta maczać w kremie i obtaczać w wiórkach. Kłaść na tacy.Jeść gdy zastygną.


Przepis na ciasto do tego kremu jest w moich przepisach.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

rosik93 22.09.2010 23:29
fajny krem

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak