Sposób przygotowania

SZPINAK ODPAROWAĆ, DODAC CZOSNEK, W DRUGIM NACZYNIU ROZPUSCIC SER I DODAC DO SZPINAKU.DODAC SMIETANĘ.POWSTANIE SOS, KTÓRYM ZALEWAMY MAKARON.PYCHA

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Szybkie danie. Ze swojej strony proponuję dodać jakieś zioła do smaku.
  • 6
    original
    Opublikowano

    Kate131

    zapomniałam podac, ze posypuje na koniec pietruszką.niweluje smak czosnku i jest pyszna
  • 5
    original
    Opublikowano

    gośka

    jest pyszne ja to uwielbiam, ale nie da się dużo zjeść
  • 2
    original
    Opublikowano

    remprzem

    ja z kolei dużo dużo czosnku
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Greg3

    To brzmi nieźle
  • 1
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    Niezłe, spróbuję posmakuję.
  • 6
    original
    Opublikowano

    rosik93

    Nie trudne do zrobienia.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Allice

    Lubię ser pleśniowy za jego wyrazisty smak. Ten makaron też będzie mi smakował :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewa109

    brzmi ten przepis dość ciekawie:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    gośka

    ten makaronik jest pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !