Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Roladki wołowe z pieczarkami

2.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

1 kg mięsa wołowego
60 dag pieczarek
olej
bulion 1 kostka
Owoc jałowca cały Prymat 2 ziarenka

Przepis i sposób przygotowania na: Roladki wołowe z pieczarkami

Mięso umyć, rozbić na dosyć cienkie plastry (uważać, żeby nie porozrywać mięsa).Posypać solą i pieprzem. Pieczarki pokroić w plasterki, usmażyć z pokrojoną w drobną kostkę cebulką.Też doprawic do smaku.Natkę bardzo drobno pokroić, wymieszać z pieczarkami.Na każdy płat mięsa położyć farsz, zawinąć, spiąć wykałaczką. Obsmazyć, podlać bulionem.Włożyć przyprawy i dusic do miękkości.




























































































pokro

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 02.07.2015 21:36
Dobre takie.
ela16 02.02.2012 09:58
fajne
Edyta38 03.06.2011 09:09
smaczne
stokrotka 09.05.2011 16:20
fajne
SmacznaPyza 30.12.2010 17:34
pyszne jedzonko

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak