Sposób przygotowania

Z jabłek ścinamy \"czapeczki\" i wydrążamy miąższ. do garnka wlewamy miód i go karmelizujemy wlewamy śmietanę. Zagotować i odstawić.
Masło ucieramy z cukrem dodajemy pozostałe składniki i wydrążony wcześniej i posiekany miąższ. Mieszamy. Naczynie do zapiekania smarujemy masłem. Jabłka napełniamy kremem i zapiekamy. 15-20 min. wyciągamy przykrywamy \"czapeczką\", posypujemy cynamonem i dekorujemy masą z miodu i śmietany.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    anna186

    super pomysl
  • 4
    original
    Opublikowano

    aginaa

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    alicjaja

    Sama słodycz!
  • 1
    original
    Opublikowano

    alicjaja

    ahhh pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    alicjaja

    ahhh pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !