Sposób przygotowania

Musztardę wymieszać z olejem, czosnkiem, natką pietruszki. Doprawić do smaku. Następnie powstałym sosem polać żeberka. Odstawić do lodówki na ok. 5 godzin. po tym czasie żeberka ułożyć w naczyniu żaroodpornym i piec ok. 45 minut w temp. 190 stopni co jakiś czas podlewając sosem.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    Dosyć prosty przepis, ale wynik rewelacyjny! Właśnie takie zeberka jadłam ostatnio u kolezanki i ich smak mnie po prostu zachwycił
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Ja robię podobne, ale używam samej musztardy miodowej :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    ojjoj ale pyszności serwujesz :)
  • 4
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    pycha:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    tomek18

    pyszności

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !