Sposób przygotowania

Do garnka wlewamy 1,5 litra wody,wrzucamy udka,pokrojoną słodką kapustę,startą marchewkę,przyprawy i kostki.Wszystko gotujemy na dużym ogniu pod przykryciem.Gdy udka będą miękkie wyciągamy je z garnka i oddzielamy mięso od kości.Oddzielone mięso wrzucamy z powrotem do garnka.Gdy kapusta będzie miękka dodajemy kiszoną kapustę.Kiełbasę i baleron kroimy w kostkę,podsmażamy na patelni i wrzucamy do garnka.Wszystko dusimy pod przykryciem na małym ogniu

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    Fajne danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !