Sposób przygotowania

Dzień I.
0.5 szklanki wody i 0.5 szklanki mąki żytniej zmieszać zostawić
Dzień II.
Jak wyżej
Dzień III.
dodać po Łyżce mąki i wody zmieszać i zostawić. na jeszcze 2 dni.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    anna186

    fajne
  • 3
    original
    Opublikowano

    aginaa

    super
  • 4
    original
    Opublikowano

    alicjaja

    Pachnie nie najlepiej ale do chlebka super!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    pewnie że super
  • 3
    original
    Opublikowano

    alicjaja

    dziękuję ;D
  • 4
    original
    Opublikowano

    alicjaja

    dziękuję ;D
  • 3
    original
    Opublikowano

    alicjaja

    dziękuję ;D
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    fajnie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tahitha

    Tego właśnie mi było trzeba. Dzięki za podpowiedź. :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    strzelec02

    lubię żurek na zakwasie własnej roboty

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !