Sposób przygotowania

Zmieszać najpierw składniki sypkie, wlać wodę miód, i zakwas. dobrze wymieszać.
Nałożyć do blaszek, nasmarowanych tłuszczem i posypanych kaszą manną. Odstawić pod ściereczka na 12 godzin. Następnie piec przez godzinę w temp 200 stopni. po upieczeniu posmarować po wierzchu pędzelkiem zmoczonym w wodzie.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    anna186

    musze sprobowac:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    aginaa

    super pomysl
  • 5
    original
    Opublikowano

    alicjaja

    A jak pachnie!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    Z przyjemnością bym spróbowała:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    szkoda że nie mam wypiekacza do chleba
  • 5
    original
    Opublikowano

    alicjaja

    pieczony normalnie w piekarniku!!!
  • 5
    original
    Opublikowano

    alicjaja

    pieczony normalnie w piekarniku!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    jolajka

    uwielbiam taki chleb
  • 1
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    Też lubię taki chleb
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    Też zdarza mi się upiec chlebek... Pyszność... Zupełnie inny zmak niż taki chlebek z piekarni...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !