Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wątróbka po brytyjsku

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wątróbka 1 kg
cebula 5 sztuk
migdały w płatkach
rodzynki

Przepis i sposób przygotowania na: Wątróbka po brytyjsku

Cebulkę obrać, pokroić w plasterki, wrzucić na rozgrzany tłuszcz. Podsmażyć. Potem dołożyć umytą wątróbkę, posolić. Dorzucić rodzynki i płatki migdałów. Posypać majerankiem. Podawać na ciepło.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Mariusz10 29.05.2012 20:16
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak