Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

biszkopt duży orzechowy

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

9 jaj
1 szkl mąki
1 szkl zmielonych orzechów
2 łyżki bułki tartej
1,5 łyżeczki proszku do pieczenia
1,5 szkl. cukru

Przepis i sposób przygotowania na: biszkopt duży orzechowy

Białka ubić.Gdy będą ubite dodajemy cukier następnie żółtka potem proszek wymięszany z mąką, na końcu orzechy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak