Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa pieczarkowa z tartym ciastem

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 25 dkg
jarzyna pokrojona w plasterki 1 op.
kostki rosołowe 2 szt.
Pieprz biały mielony Prymat 1 łyżka
śmietana 12% 2 łyzki
kucharek na zimę 2 łyzki
zacierka 1/2 makaronowa

Przepis i sposób przygotowania na: zupa pieczarkowa z tartym ciastem

Włoszczyznę wsypać do garnka z woda, dodać kostki rosołowe i zagotować. Wkroić pieczarki w plasterkach do zupy. Dodać makaron i pogotować 15 minut. Doprawić przyprawami i podbić śmietaną.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 27.09.2010 07:26
ciekawe i smaczne
Jolanta40 23.09.2010 07:51
bardzo ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak