Sposób przygotowania

Margarynę rozpuścić i przestudzić.Do miski wbić białka z jajek, ubić mikserem na sztywna pianę. Dalej ubijać i dodawać na przemian cukier, mąkę, proszek do pieczenia i żółtka. Na końcu dodać roztopioną i przestudzoną margarynę i cukier waniliowy.. Wylać ciasto do formy, ale nie całe- 3/4.Do 1/4 ciasta dodać kakao i polać ciemną masą po środku formy. Piec ok. 30 minut.

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    justynab1903

    wygląda smakowicie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beata73

    bardzo puszysta

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !