Sposób przygotowania

Makaron ugotować w osolonej wodzie i odcedzić. Mięso mielone dać do garnka , wysmażyć bez dodawania tłuszczu. Wkroić cebule i paprykę, smażyć jeszcze 10 minut. Z mąki, sosu do spaghetti, 1/2 litra wody zrobić sos i zalać nim mięso. Jak się zagotuje to wyłączyć. Makaron wyłożyć na patelnię, zalać sosem i posypać cerem żółtym. Podsmażyć.

Komentarze

  • -1
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    spaghetti z makaronem?! czyli masło maślane....spaghetti to rodzaj makaronu w postaci długich nitek...
  • 3
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    szybko i smacznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !