Sposób przygotowania

żołądki oczyścić i wypłukać, pokroić w paski , zalać wodą i gotować na wolnym ogniu. dodać pokrojoną w kostkę marchewkę , jak są żołądki pół miękkie dodać flaczki wieprzowe, gotować do miękkości , z margaryny i mąkki zrobić zasmażkę wsypac do gotujących się flaczków razem z majrankiem, dodać kostki rosołowe , chwilę pogotować , dodać resztę przypraw .

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Pożywne jedzenie, np. z pieczywem, czy ziemniakami.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Apetyczne flaczki
  • 1
    original
    Opublikowano

    miki47

    pysznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    to coś dla mnie :-)
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    bardzo smaczne , czasen też robię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !