Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Parówki po diabelsku

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

parówki 1/2k kg
cebula biała 3
keczup słoik
olej do smażenia
pieczarki 1/2 kg

Przepis i sposób przygotowania na: Parówki po diabelsku

Parówki i pieczarki kroimy w plasterki. Cebulę obieramy i kroimy w kostkę. Na patelni podsmażamy cebulę, a następnie przekładamy ją do garnka. Tak samo postępujemy z parówkami i pieczarkami. Dodajemy keczup. Mieszamy i podgrzewamy na małym ogniu, aż całość się zagotuje :)

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Babciagramolka 27.09.2010 19:59
Ciekawe - moje wnuki lubią parówki z ketchupem to ta potrawa powinna im posmakować.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak