Sposób przygotowania

Mięso mielone podsmażyć na patelni bez tłuszczu. Do 300 ml wody wsypać Fix, rozmieszać i zagotować 2-3 min. Obrać ziemniaki i pokroić w cienkie plastry. Paprykę (lub bakłażąna) pokroić w kostkę lub w paski. Warzywa podsmażyć na tłuszczu.
W naczyniu żaroodpornym ułożyć warstwę z połowy warzyw, na to mięso, zalać Fixem i przykryć reszta warzyw. Na wierzch zetrzeć ser. Zapiekać około 20 min. w 190 st.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    pycha
  • 3
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    super ,pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    justyna111

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    Wygląda apetycznie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    Szybko i pysznie.Polecam
  • 0
    original
    Opublikowano

    madi356

    uwielbiam zapiekanki
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    ciekawy przepis...
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !