Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gulasz jarski

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasolka szparagowa
papryka
pomidory
marchew
ogórek
kabaczek
czosnek
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz jarski

Fasolkę ugotować, paprykę,ogórka - pokroić, marchew zetrzeć. Warzywa w oddzielnym naczyniu dusić z 10 minut, a następnie przłożyć do fasolki. Pomidory sparzyć i bez skórki pokroić i ugotować. Wszystko wymieszać i dusić parę minut. Doprawiamy według uznania ( czosnek, papryka sól). Podajemy z kaszą

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adam1f 18.09.2011 00:13
dobre
Gonia555 23.12.2010 19:41
Przepyszny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak