Sposób przygotowania

1.Jajka roztrzepać na gładką masę w misecce z dodatkiem soli i pieprzu.
2.Plastry szynki pokroić na drobną kosteczkę.
3.Szynkę podsmażyć na maśle.
4.Do masy jajecznej dodać starty parmezan.
5.Wlać jajka z permezanem na patelnię i energicznie mieszać, aż do ścięcia jajek.
6.Jajecznicę można udekorować połówkami pomidorków cherry oraz listkami bazylii.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    musi być smaczne tylko szkoda że brak zdjęcia ;-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    zapowiada się bardzo smaczna jajecznica:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !